Vergaderen Oldenzaal

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie om te vergaderen in Oldenzaal? Of wil je een conferentie in Oldenzaal organiseren? Buitenplaats Erve Hulsbeek is een unieke buitenlocatie om een conferentie in Oldenzaal te houden! Wij beschikking over acht vergaderzalen die van alle gemakken zijn voorzien. Tussen de training, vergadering of conferentie door kun je een heerlijke wandeling door de natuurlijke omgeving maken. Wij bieden diverse vergaderarrangementen met alle mogelijkheden van ontbijtsessies tot een middag vergaderen in Oldenzaal. Neem gerust contact, dan maken wij een vrijblijvende offerte voor vergaderen Oldenzaal.

Vergaderlocatie

Onze vergaderlocatie beschikt over acht vergaderzalen waarin u met groepen vanaf 5 personen tot ruim 100 personen een conferentie of vergadering in Oldenzaal kunt houden. Informeer gerust naar alle mogelijkheden en bekijk onze vergaderarrangementen.

Vergaderbreaks

Het is ook mogelijk om een training of conferentie in combinatie met een vergaderbreak met recreatief- of teambuildingsprogramma te organiseren. We werken samen met diverse kunstenaars, theater-, muziek- en activiteitenbureaus. Zo kunnen wij je onder andere de volgende programma’s aanbieden naast het vergaderen Oldenzaal:

Actief team programma bij het outdoor challenge park, recreatief programma met muziek, dans, schilderen of beeldhouden of bijvoorbeeld teambuilding met schapendrijven of een ontspannende yoga-mindfullness workshop in onze eigen yogastudio. Onder activiteiten vind je een overzicht van deze en andere programma’s.

Geldermanzaal

Capaciteit: tot 40 personen
Grootte: 85m2
Deze airconditioned vergaderzaal van 85 m2 is geschikt voor 40 personen in theateropstelling of voor 28 personen in rondzit. De tafels in deze vergaderzaal kunnen verschoven worden, zodat er snel een andere vergaderopstelling mogelijk is.

Springerzaal

Capaciteit: tot 20 personen
Grootte: 60m2
Deze airconditioned vergaderzaal van 60 m2 is geschikt voor maximaal 20 personen in rondzit. De tafels in deze vergaderzaal kunnen gemakkelijk verschoven worden, zodat er snel een andere vergaderopstelling mogelijk is.

Mullerzaal

Capaciteit: tot 12 personen
Grootte: 50m2
Deze airconditioned vergaderzaal, met een vloeroppervlakte van 50 m2, beschikt over losse tafels, geschikt voor ongeveer 10 tot 12 personen. Deze ruimte is ook geschikt als nevenruimte bij een vergadering of training.

Lounge

Capaciteit: tot 16 personen
Grootte: 40 m2
Deze moderne zaal van ca 40 m2 is geschikt voor groepen tot maximaal 16 personen. In de ruimte is een grote flatscreen tv met geluidsinstalatie voor uw presentaties. De ruimte heeft openslaande deuren naar een terras.

Ervezaal

Capaciteit: tot 150 personen
Grootte: 120m2
De restaurantzaal is geschikt als plenaire vergaderzaal. In theateropstelling is deze zaal geschikt voor groepen van 40 tot 100 personen.

Pronkkamer

Capaciteit: tot 15 personen
Grootte: 35m2
Deze authentieke boerenkamer van 35 m2 is geschikt voor 10 tot 15 deelnemers. Deze ruimte is ook geschikt als nevenruimte bij een vergadering of training.

Potstal

Capaciteit: tot 16 personen
Grootte: 40m2
Deze zaal met de ambiance van een grand café is geschikt voor vergaderingen tot 16 deelnemers. Bij mooi weer kunnen de tuindeuren worden opengezet.