Uitgebreide mogelijkheden

Groepshotel in Twente

Groepshotel

Ons 4-sterrenhotel in Oldenzaal biedt uitgebreide mogelijkheden op het gebied van groepsverblijf. Ons groepshotel is geschikt voor meerdaags verblijf van bijvoorbeeld families, bedrijven en verenigingen. Wij organiseren voor u een geheel verzorgd verblijf eventueel inclusief activiteiten en maaltijden in ons restaurant. Dé ultieme locatie om uw groepsverblijf in Twente plaats te laten vinden in de natuurlijke omgeving van Het Hulsbeek.

Wij maken graag vrijblijvend een programma voor uw familieweekend, personeelsfeest met overnachting of andere gelegenheid! Voor meer informatie over beschikbaarheid neem gerust contact met ons op en bekijk ook onze groepsarrangementen.

Groepsverblijf boeken?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een offerte op maat. 

Onze mogelijkheden

De Potstal

Verblijfsruimte

Wanneer u bij ons groepshotel verblijft, kunt u gebruik maken van De Potstal of De Lounge met een mooie bar, openslaande deuren naar een gedeeltelijk overdekt terras en flatscreen tv. Ook kunt u eigen muziek af spelen en zelf een biertje tappen.

Hotel Oldenzaal Erve Hulsbeek - Junior Suite_4

Hotelkamers

Het viersterren hotel beschikt over 33 kamers. Er kunnen maximaal 86 personen overnachten. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche en toilet en een flatscreen tv.

P1020161

Maaltijden

Voor groepen zijn er speciale weekendarrangementen beschikbaar. Het is ook mogelijk om te barbecueën, te steengrillen of een gezellige feestavond te organiseren in een van onze ruimtes. Bij ons is het niet mogelijk om uw maaltijden te zelf te verzorgen.

outdoor

Activiteiten

Bij Erve Hulsbeek liggen sportvelden geschikt voor een trainingskamp of voetbalwedstrijd. Op het Hulsbeek zijn zwemvijvers, kunt u wandelen, vissen, trimmen, mountainbiken, skaten of gebruik maken van de sauna, manege, kartingbaan of klootschietbaan. Daarnaast hebben wij een ruime keus aan activiteiten.