Restaurant Erve Hulsbeek

Ons restaurant in Oldenzaal is dagelijks geopend. Overdag kunt u altijd terecht voor een kopje koffie of iets lekkers van onze kleine kaart (12:00-15:30) of van onze borrelkaart. Wij zijn gemakkelijk te vinden op Het Hulsbeek in Oldenzaal en ook vanaf de zonneweide kunt u eenvoudig het bruggetje oversteken om te genieten van een drankje op ons rustige terras.

Wij verzorgen een intiem à la carte diner, een high tea of een een gezellige barbecue. Een besloten diner, private dining, in een aparte ruimte kunnen we ook voor u verzorgen. Als u verblijft u in ons hotel is het uiteraard ook altijd mogelijk om te dineren in ons restaurant. Bij mooi weer kan dat ook op ons zonne terras bij de vijver! Had u gewenst iets te komen lunchen of drinken op ons terras dan is reserveren niet mogelijk, kom gezellig langs en geniet!

Reserveren van een tafel in het restaurant kan telefonisch 0541-513311

High Tea

Gezellig met een groepje vriendinnen, vrienden of familie aanschuiven voor een high tea. Of na een wandeling of fietstocht door Twente genieten van een heerlijke en uitgebreide high tea? Bekijk onze pagina over high tea in ons restaurant of op ons terras. Wij bieden diverse mogelijkheden en u kunt direct online een tafeltje reserveren! Gelieve bij uw reservering aangeven dat u voor een high tea wilt komen en met hoeveel personen.