Reserveer een tafel

Restaurant Erve Hulsbeek

We zijn dagelijks geopend.  En hebben een "TO GO" menukaart met o.a. warme chocomel, koffie, thee, cappuccino, snert, appelgebak, brownies, cake, broodjes, tosti’s, zakje friet.

Hotelgasten kunnen het ontbijt en het diner afhalen in ons restaurant.

Ons restaurant in Oldenzaal is dagelijks geopend . Overdag kunt u altijd terecht voor een kopje koffie of iets lekkers van onze kleine kaart. Wij zijn gemakkelijk te vinden op Het Hulsbeek in Oldenzaal en ook vanaf de zonneweide kunt u eenvoudig het bruggetje oversteken om te genieten van een drankje op ons rustige terras.

Wij verzorgen een intiem à la carte diner, een luxe buffet, een high tea of een een gezellige barbecue. Wij bieden de mogelijkheid om direct online een tafel te reserveren in ons restaurant in Oldenzaal. Een besloten diner, private dining, in een aparte ruimte kunnen we ook voor u verzorgen. Als u verblijft u in ons hotel is het uiteraard ook altijd mogelijk om te dineren in ons restaurant. Bij mooi weer kan dat ook op ons zonne terras bij de vijver!

Bent u met een grotere groep, dan is reserveren gewenst. Neem van te voren contact met ons op via 0541-513311.

Reserveren van een tafel kan via deze site, telefonisch of via www.boeskooltafel.nl.

High Tea

Gezellig met een groepje vriendinnen, vrienden of familie aanschuiven voor een high tea. Of na een wandeling of fietstocht door Twente genieten van een heerlijke en uitgebreide high tea? Bekijk onze pagina over high tea in ons restaurant of op ons terras. Wij bieden diverse mogelijkheden en u kunt direct online een tafeltje reserveren! Gelieve bij uw reservering aangeven dat u voor een high tea wilt komen en met hoeveel personen.