Unieke feestlocatie in Twente

Bedrijfsfeest in Twente

Wil je  medewerkers trakteren op een welverdiend personeelsfeest en ben je op zoek naar een unieke feestlocatie in Twente? Het organiseren van een bedrijfsfeest is bij Erve Hulsbeek geen probleem. Wij geven je advies bij de invulling van de dag, om zo een onvergetelijk feest neer te zetten. Of het gaat om een grote of kleine groep, bij ons kun je altijd terecht! 

Bedrijfsfeest met activiteiten

Erve Hulsbeek heeft diverse mogelijkheden om het bedrijfsfeest met activiteiten uit te breiden. In samenwerking met diversen organisatie- en evenementenbureau’s, organiseren wij verschillende actieve programma’s. Deze dag kan afgesloten worden met een barbeque of een buffet

Bedrijfsfeest met live muziek of DJ

Wil je een bedrijfsfeest in de avond organiseren? Erve Hulsbeek biedt diverse opties om jullie feest compleet te maken met bijvoorbeeld een live band of DJ. Informeer gerust naar de mogelijkheden, dan adviseren wij je en maken wij een offerte op maat voor een overgetelijk bedrijfsfeest in Twente!

Offerte aanvragen voor bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest in Twente organiseren bij Erve Hulsbeek? Vul het onderstaande formulier en en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Onze mogelijkheden

Erve zaal

Feestzaal

In de Erve zaal kunnen feesten tot 120 personen gehouden worden. Ideaal voor een nieuwjaarsreceptie, afscheidsreceptie of relatie-evenement. 

restaurant

Restaurant

Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om met groepen te lunchen, te dineren, te barbecueën of een feest op maat samen te stellen. Over jullie bedrijfsfeest in Twente kun je meer informatie vinden in de partymap

Solex

Activiteiten en teambuilding

Op recreatief en actief gebied bieden wij diverse mogelijkheden voor de in- of aanvulling van jullie feest in Twente. Bijvoorbeeld een themafeest, swingnight of squadrijden. Kijk hiervoor bij activiteiten.