Schapendrijven in Twente

Activiteiten worden alleen aangeboden in combinatie met een arrangement, lunch of diner.

De schaapsherder Mieke Boode, kan een demonstratie schapendrijven in Twente verzorgen met haar schapen en border collies. Tijdens deze demonstratie vertelt de schaapsherder over de training van de honden, het fokken van de schapen en honden en het werk van de schaapskudde in de natuur. De kudde van Mieke bestaat uit het Drentse heideschaap, het oudste Nederlandse landbouwhuisdier.

De Schaapskudde kan ook ingezet worden als vergaderbreak; een uurtje op pad met de schaapsherder en het hoofd is weer leeg en met deze nieuwe inspiratie kan de dag effectief worden voortgezet.

Ook als teambuildingsactiviteit kan de schaapskudde ingezet worden; werk samen met een groep collega’s om de schapen zelf door een poortje te drijven of een groepje schapen van de kudde weg te leiden. Dat vraagt om leiding en samenwerking!

Kosten

De prijs van het schapendrijven als demonstratie en/of teambuildingsactiviteit is op aanvraag.

Meer activiteiten

Handboogschieten

Improvisatie theater

Workshops Twente
Spelen met niets. Uw input maakt het spel. Er zijn verschillende mogelijkheiden: * Een workshop tijdens een studiedag of als teambuildingsuitje * een workshop tijdens een vrijgezellenfeest * Een impro-avond in combinatie met een diner met uw bedrijf of familie. Tussen de gangen door vermaken wij u met IMPRO-theater. U...

Yoga bij Yoga Femina

Actief programma Workshops Twente
Tot maximaal 12 personen is het mogelijk om een introductieles Easy Flow Yoga te volgen. De les wordt geheel verzorgd door Sonja Heuvelmans. Yogamatten zijn aanwezig. Aangeraden wordt om makkelijk zittende kleding te dragen en iets warms om aan te trekken voor tijdens de ontspanningsoefening. De workshop duurt anderhalf uur en...