Luxe Kamers
Luxe Kamers

Hotel met hond

Wilt u verblijven in een hotel met uw hond? Bij Erve Hulsbeek in Twente zijn honden van harte welkom! Ons prachtig viersterren hotel in Oldenzaal beschikt onder andere over luxe kamers, comfort kamers en een luxe sauna suite. De luxe kamers hebben openslaande deuren naar een overdekt terras, ideaal om uw hond even naar buiten te laten. Uitlaten kan uiteraard in de prachtige bossen en omgeving van het Hulsbeek. Alle kamers beschikken over een groot bed van 180 x 210 cm, flatscreen tv, Nespresso machine, waterkoker, gratis WIFI, een zithoek en werkplek. De hotelkamers hebben een half open badkamer met apart toilet.

Voor honden hebben wij een aantal aangewezen kamers, alle hotelkamers zijn natuurlijk even schoon maar uit voorzorg voor hotelgasten met allegiën hebben wij een aantal hotelkamers toegewezen waarin honden mogen verblijven tegen een kleine vergoeding per hond per nacht.

Honden op het Hulsbeek

Wanneer u in ons hotel met hond wilt verblijven zijn er diverse mooie boswandelingen die u over Het Hulsbeek kunt maken. Voor honden is er zelfs een speciaal hondenveld waar honden los mogen lopen. Lees alle informatie over honden op het hulsbeek op de website van Het Hulsbeek.

Reserveer een kamer