Reserveer een kamer

Hotel Oldenzaal

Wellness Actie

Een zakelijk overnachting, een stevige wandeling over de Tankenberg of een ontspannen dagje relaxen bij Saré Thermen & Beauty, kijk dan naar onze hotelarrangementen. In ons viersterren hotel in Oldenzaal hebben wij luxe kamers, comfortkamers, familiekamers, junior suites en een de luxe sauna suite met bubbelbad.

Ons gastvrij hotel in Twente is gelegen op het prachtige recreatie landgoed het Hulsbeek in Oldenzaal. Onze luxe kamers bevinden zich in ons hotel op de begane grond en hebben openslaande deuren naar een overdekt terrasje. Op de eerste verdieping zijn de comfort kamers en de sauna suite te vinden. Alle kamers hebben een groot bed, flatscreen tv, gratis WIFI, een zithoek en werkplek. De hotelkamers hebben een half open badkamer met regendouche en een aparte toilet. We hebben meedere familiekamers met een extra kamer voor de kinderen. Zo kunt u met een gezin van vier of vijf personen heerlijk bij ons verblijven! Een van onze luxe kamers heeft een extra MIVA badkamer.

Dagelijks serveren wij in de Pronkkamer een uitgebreid ontbijtbuffet. 's Avonds kunt u bij ons genieten van een diner in ons restaurant.

Omgeving Oldenzaal

Ons hotel is omgeven door prachtige Twentse natuur en de omgeving biedt vele opties voor leuke uitstapjes. Zo kunt u bijvoorbeeld een prachtige wandeling of fietstocht maken over het recreatielandgoed en de heide van Het Hulsbeek. Wij helpen u aan onze receptie graag op weg om een mooie route te vinden vanaf ons hotel Oldenzaal. Op Het Hulsbeek zijn ook tal van mogelijkheden voor kinderen van alle leeftijden. Zo is er een skateboardbaan, klimbos, klimpark, speeltuin, waterpark en touwenpark over de beekjes. Lees alles over de omgeving Oldenzaal of lees ons blog artikel over het kindervriendelijke hotel. Wij helpen u graag om uw verblijf in Oldenzaal onvergetelijk te maken!

Nieuwbouw hotel

In september 2018 is onze nieuwe hotelvleugel geopend. Kijk hier naar de time lapse van de sloop en de bouw van deze hotelvleugel.

Reserveer een kamer