Wandelen & Fietsen

Wandelen en fietsen in Twente is historisch verankerd. Trek erop uit om het prachtige natuurschoon in Twente te zien. Velden en bosschages waar het wemelt van het wild, als je geluk en geduld hebt. Het verveelt niet snel in Twente. Simpelweg omdat er zoveel te ontdekken en genieten valt. Als je wandelt of fietst, zie je natuurlijk veel meer dan vanuit de auto. Frisse lucht,  je lijf activeren, telkens weer een ander uitzicht, wandelen en fietsen vervult en heelt. 

 

Voor onze hotelgasten hebben wij meerdaagse wandelarrangementen! Hierbij brengen we de gasten naar het startpunt van de wandelingen. Je loopt dan etappes van 20-25 km van het Twente Pad door de mooiste delen van Twente.

 

Voor de fietsliefhebbers in het hotel hebben wij ook stadsfietsen te huur bij de receptie! Breng je je eigen fiets mee, dan hebben wij een veilige fietsen schuur waar je jouw fiets kunt stallen. De fietsenschuur beschikt over enkele stopcontacten waar je jouw E-bike kunt opladen.

Erve Hulsbeek©HajoBijland2.jpg

Wandelroutes

In en rondom Twente zijn er prachtige wandelroutes beschikbaar. Vanuit Erve Hulsbeek kunt u de bossen in wandelen en genieten van de natuur. Benieuwd naar de wandel routes? Leer hieronder meer.

WvW-3116.jpg

Fietsroutes

Twente staat bekend om zijn prachtige fietsroutes. Vanuit Erve Hulsbeek zijn er veel verschillende knooppunten routes beschikbaar. Bekijk de routes hieronder en kom genieten van de Twentse natuur!

Bomenroute Hulsbeek Oldenzaal

Bezienswaardigheden in Twente

Het Twickelse bos, het culturele dorpje Ootmarsum, de zandvlaktes van de Lutte.. Twente heeft bijzondere bezienswaardigheden waar u kunt wandelen of vanuit Erve Hulsbeek op de fiets naar toe kunt.