Vergaderen in Twente

Een vergadering, studiedag of training, we organiseren dat graag voor u. Onze vergaderzalen zijn per dagdeel te reserveren in combinatie met een van onze vergaderarrangementen. U kunt meerdere vergaderzalen of subruimtes reserveren zodat u ook voor een grotere groep een geslaagde bijeenkomst kunt organiseren. Uiteraard kunt u genieten van ons uitgebreide lunchbuffet of van een keuze diner in het restaurant.

Daarnaast is het mogelijk om te blijven overnachten met onze meerdaagse vergaderarrangementen in Twente. Voor de avond hebben we een eigen ruimte met bar, muziekinstallatie en tv beschikbaar waar uw groep onder het genot van een drankje de dag nog eens kan doornemen.

Wilt u een ontspannende vergaderbreak reserveer dan een yoga / mindfullness workshop in onze eigen yoga studio of een teamactiviteit bij een van onze partners op Het Hulsbeek.

Vergaderrangementen

Op onze pagina met vergaderarrangementen vindt u een tiental dagarrangementen om uw vergadersessie compleet te maken. Zo kunt u uw vergadersessie uitbreiden met een ontbijt, lunchbuffet of driegangen diner. Tevens is het mogelijk om bijvoorbeeld een snack toe te voegen voor tijdens te vergadering of hapjes en een drankje na afloop.

Meerdaagse arrangementen met hotel

Combineer uw training of vergadering met een verblijf in ons viersterren hotel. Ideaal voor een meerdaagse conferentie in Twente ook wel heisessie, vergadering of training. Bekijk onze meerdaagse vergaderarrangementen en vraag vrijblijvend een offerte aan.