Vorige slide
Volgende slide

AvaTarZ

Een uitdagend teamuitje, schoolreisje, kinderfeestje of vrijgezellendag beleef je in het grootste klimbos van Twente: AvaTarZ! Met een veelzijdig klimparcours met hoogtes van 2 tot wel 12 meter is een bezoek aan AvaTarZ een sportieve uitdaging voor jong en oud. Kinderen, maar ook volwassenen kunnen zich zo’n twee uur lang boven de grond goed vermaken. Kom dus gerust ook langs voor een dagje weg met het gezin of de familie!

 

AvaTarZ is met de 110 in hoogte én moeilijkheid variërende uitdagingen het grootste klimbos van Nederland. Voor kinderen van 6 tot 9 jaar staan er op 2 tot 4 meter hoogte zo’n 30 stoere hindernissen en vier ziplines te wachten. Dankzij het veilige zekeringssysteem kunnen kids zonder begeleiding het parcours trotseren: hoe cool is dat?! Voor oudere kinderen en volwassenen zijn er op het hoge klimparcours nog eens zes routes vol met gewaagde hindernissen. Op een hoogte van 12 meter vind je als waardige afsluiter zelfs de langste zipline van Nederland!

 

Je vindt het klimbos van AvaTarZ in Overijssel, tussen Deurningen en Oldenzaal. AvaTarZ is goed bereikbaar met de auto, het park ligt namelijk nog geen twee minuten van de A1, afslag 32 richting Oldenzaal. Ook is een bezoekje aan ons klimpark vanuit de directe omgeving van Delden, Borne, Hengelo, Oldenzaal en Enschede goed te combineren met een mooie wandeltocht of fietstocht. Er zijn diverse prachtige wandel- en fietsroutes die je vanuit de omgeving in maximaal een uur naar AvaTarZ leiden.