Vorige slide
Volgende slide

Activiteiten op Het Hulsbeek

Een onvergetelijk recreatiegebied, vol spetterend waterpret, sportieve uitspattingen en een indrukwekkende natuur op een voormalig landgoed. Geniet van bos, waterpartijen met stranden en ligweiden, heidevelden, vennetjes, weilanden en recreatieve voorzieningen.

Speelmogelijkheden

Verspreid door het oude eikenbos is een parcours aangelegd van ruim twintig avontuurlijke speeltoestellen. Op en rondom de ligweides zijn nog veel meer speelmogelijkheden te vinden, zoals de waterspeeltuin, het klimcircus, de pannakooi en de oudste skatebaan van Nederland.

Honden

Honden zijn van harte welkom bij Het Hulsbeek! We hebben wel huisregels voor hondenbezitters om het recreatiegebied voor iedereen aantrekkelijk te houden. Uit hygiënisch oogpunt kunnen we niet toestaan dat je hond zich in de maanden april t/m september op de zandstranden, de zonneweiden, de wandelpaden of in het zwemwater van Het Hulsbeek bevindt. In die periode zijn honden niet toegestaan in het ‘binnenterrein’. Op de overige terreinen (‘buitengebied’) zijn honden alleen aangelijnd en in gezelschap van hun baas toegestaan. Bekijk HIER de kaart!

OCP

Outdoor Challenge Park

Voor een bedrijfsuitje waarover de mensen nog lang zullen napraten, een uniek schooluitje, het leukste kinderfeestje ooit of gewoon voor alle momenten waarbij je als groep wat te vieren hebt. Outdoor Challenge Park is voor jong en oud. Lees hieronder meer!

outdoor

Avatarz

Een uitdagend teamuitje, schoolreisje, kinderfeestje of vrijgezellendag beleef je in het grootste klimbos van Twente: AvaTarZ! Met een veelzijdig klimparcours met hoogtes van 2 tot wel 12 meter is een bezoek aan AvaTarZ een sportieve uitdaging voor jong en oud. Lees hieronder meer!

JxkBwR89cNXKFbt2RoR3AJqgNxBva2sqWesMNUNX

Evenementenkalender

Het Hulsbeek organiseert ieder jaar vele bijzondere evenementen. Nieuwsgierig naar wanneer deze plaatsvinden? Bekijk dan hieronder de evenementenkalender.