Luxe Kamers
Luxe Kamers

Hotel Military Boekelo

Wilt u tijdens de Militrary Boekelo heerlijk en rustig kunnen overnachten en genieten van een uitgebreid ontbijt? Buitenplaats Erve Hulsbeek is een prachtig viersterren hotel gelegen op Het Hulsbeek in Oldenzaal. Ons hotel beschikt over verschillende typen kamers en een luxe suite. De luxe kamers hebben openslaande deuren naar een overdekt terras. Alle onze hotelkamers beschikken over een groot bed van 180 x 210 cm, flatscreen tv, Nespresso machine, waterkoker, gratis WIFI, een zithoek en werkplek. De kamers hebben een half open badkamer met apart toilet. Tijdens de Military Boekelo serveren wij tot 11.00 uur 's ochtend ontbijt zodat u lekker kunt uitslapen en laat ontbijten.

Het hotel begeeft zich op 30 minuten rijden van de Military Boekelo welke plaats vindt van 10 t/m 13 oktober 2019. Via onze website kunt u ons hotel tijdens de Military Boekelo ook rechtstreeks boeken! Informeer gerust bij onze receptie of telefonisch via 0541-513311.

Military Boekelo

Op de website van de Military Boekelo leest u alles over het evenement welke plaatsvind van 10 t/m 13 oktober 2019:

De drie hoofdelementen van de Military zijn Topsport, Business & Pleasure

Topsport
Zoals ieder jaar staat de sport centraal tijdens Military Boekelo - Enschede. Het evenement behoort tot de beste van de wereld. Dat is ook de reden dat iedere internationale topruiter er in Boekelo bij wil zijn.

Business
Wat begon als een hippisch evenement is tegenwoordig uitgegroeid tot een van de grootste business-to-business events van Nederland.

Pleasure
Natuurlijk wilt u erbij zijn om naast sport en business te genieten van een week vol joie de vivre. Alles kan, niets moet. Flaneren en bewonderen, zien en gezien worden, kijken en genieten.

Reserveer een kamer