Luxe Kamers
Luxe Kamers

Hotel nabij Hengelo

Buitenplaats Erve Hulsbeek is een prachtig viersterren hotel in Oldenzaal, 5 kilometer gelegen van Hengelo. In het hotel bevinden zich op de begane grond 7 luxe kamers en op de eerste verdieping 7 comfort kamers en 1 luxe sauna suite. De luxe kamers hebben openslaande deuren naar een overdekt terras. Alle kamers beschikken over een groot bed van 180 x 210 cm, flatscreen tv, Nespresso apparaat, waterkoker, gratis WIFI, een zithoek en werkplek. De kamers hebben een half open badkamer met apart toilet.

Bent u op zoek naar een hotel in Hengelo of een hotel nabij Hengelo? Erve Hulsbeek begeeft zich op slechts 5 kilometer van Hengelo en is op loopafstand van recreatiepark Het Hulsbeek. Via onze website kunt u ons hotel nabij Hengelo rechtstreeks boeken!

Nieuwbouw hotel

In 2018 realiseren wij een nieuwe vleugel met 18 kamers aan ons hotelgebouw. De nieuwbouw van het hotel zal medio 2018 gereed zijn en de uitbreiding betreft 13 luxe tweepersoonskamers, 3 familiekamers en 2 junior suites. Als u vragen heeft over ons nieuwe hoteldeel laat het gerust weten!

 

Reserveer een kamer