Luxe Kamers
Luxe Kamers

Hotel Boeskool is Lös

Wilt u tijdens de Boeskool is Lös in Oldenzaal heerlijk en rustig kunnen overnachten en genieten van een uitgebreid ontbijt? Buitenplaats Erve Hulsbeek is een prachtig viersterren hotel gelegen op Het Hulsbeek in Oldenzaal. Het hotel beschikt over verschillende typen kamers en een luxe suite. De luxe kamers hebben openslaande deuren naar een overdekt terras. Alle onze hotelkamers beschikken over een groot bed van 180 x 210 cm, flatscreen tv, Nespresso machine, waterkoker,  gratis WIFI, een zithoek en werkplek. De kamers hebben een half open badkamer met apart toilet. Tijdens de Boeskool is Lös serveren wij tot 11.00 uur 's ochtend ontbijt zodat u lekker kunt uitslapen van uw feestavond in Oldenzaal.

Het hotel begeeft zich op 2,5 kilometer van het centrum van Oldenzaal waar de Boeskool is Lös plaats vindt van 13 t/m 17 augustus 2019. Via onze website kunt u ons hotel tijdens de Boeskool ook rechtstreeks boeken! Tijdens de Boeskool hebben wij een shuttle service naar het Centrum van Oldenzaal. Informeer gerust bij onze receptie.

Boeskool is Lös

Op de website van de Boeskool is Lös leest u alles over het evenement:

"Oldenzaal, “de Glimlach van Twente” heeft een landelijke uitstraling met de jaarlijkse manifestatie “de Boeskool is Lös”. 

Voor de 47e keer, 6 dagen lang, een afwisseling van kraampjes, terrasjes, 10 podia met vele muziekgenres, een kunst-, hand- en kinderrommelmarkt, een uitgebreid winkelbestand, culinaire tuinen, meerdere sportevenementen en een compleet kinderspeeldorp."

Reserveer een kamer