Wellness Hotel i.s.m. Saré Thermen & Beauty

Op zoek naar wellnessweekend in Oldenzaal? Ons viersterren hotel is met Saré Thermen & Beauty op loopafstand het perfecte wellness hotel in Twente. Saré is een exclusief thermen & beautycomplex gelegen in een oase van rust. Ontspan en geniet van de Twentse gastvrij- en gemoedelijkheid, de lekkerste behandelingen. Gasten van hotel Erve Hulsbeek kunnen voor een gereduceerd tarief gebruik kunnen maken van de faciliteiten van www.sare.nl. Sare ligt op loopafstand (ca. 500 m) van ons Hotel Erve Hulsbeek.

Let op: het zwembad op de foto bevindt zich bij Saré Thermen & Beauty. Ons hotel beschikt niet over een eigen zwembad maar is wel op loopafstand van de zwemvijvers, zonneweides en stranden van Het Hulsbeek.

Looproute naar Saré

Saré Thermen & Beauty ligt op 450 meter loopafstand van ons hotel. Informeer bij de receptie voor de mooiste wandeling van Erve Hulsbeek naar Saré door de bossen van Recreatiepark Het Hulsbeek.

Wellness

Wanneer u in ons hotel verblijft kunt u tegen een gereduceerd tarief van € 25,00 p.p. een dag lang gebruik maken van alle faciliteiten bij Saré Thermen & Beauty (www.sare.nl). U kunt tijdens het reserveren van uw kamer kunt u een voucher reserveren voor de wellness. Daarna kunt u op de site www.sare.nl het tijdstip reserveren waarop u wilt aankomen. U hoeft alleen de aankomsttijd te reserveren.

Behandelingen

Het beautycenter van Saré Thermen & Beauty biedt u een ontspannen ambiance met professionele masseurs(ses) en schoonheidsspecialistes een heerlijke behandelingen. Klik hier voor aanvullende informatie over de beautybehandingen, massages en prijzen.