Luxe Familiekamers
Luxe Familiekamers

Hotel met familiekamer

Op zoek naar een hotel met familiekamer? Hotel Erve Hulsbeek is een prachtig viersterren hotel met luxe kamers in Oldenzaal. In het hotel bevinden zich op de begane grond luxe kamers met openslaande deuren naar een overdekt terrasje. Daarnaast hebben wij comfort familiekamers en een luxe sauna suite met aparte kinderkamer. Als u een hotelkamer met aparte kinderkamer zoekt bent u bij ons op een unieke locatie. Alle kamers beschikken over een groot bed van 180 x 210 cm, flatscreen tv, gratis WIFI, een zithoek en werkplek. De kamers hebben een half open badkamer met apart toilet.Verder staat er een waterkoker en een nespresso apparaat.

Via onze website kunt u rechtstreeks een familiekamer in ons hotel boeken en krijgt u altijd de beste prijs.

Vierpersoonskamer en vijfpersoonskamer

In onze nieuwste hotelvleugel hebben wij naast vierpersoonskamers ook vijfpersoonskamers! Deze vijfpersoonskamers zijn zeer geschikt voor gezinnen met 3 jonge kinderen. Vanuit de hotelkamer kunt u naar de aparte slaapkamer met hierin een stapelbed en een kleiner los bed. De kinderkamer is voorzien van bedlampjes, een klein meubeltje en een raam voor fijne daglicht inval.

Activiteiten voor kinderen

Na uw heerlijke nachtrust in ons hotel met familiekamer en het uitgebreide ontbijt kunt u tal van activiteiten ondernemen met de familie. Zo heeft Het Hulsbeek een klimbos, skateboardbaan, klimtouwen, speeltuintjes, een voetbalveldje en een klein waterpark. Bij Avatarz, de kartingbaan Oldenzaal en het Outdour Challange Park is het mogelijk om met het gezin leuke activiteiten te ondernemen. Voor kinderen hebbben we een mooie speurtocht langs alle klimtoestellen. Bij de receptie is een Kermit de Kikker speurtocht beschikbaar.

Reserveer een kamer