Vergaderen in Twente

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie om te vergaderen in Twente? Of wilt u een conferentie in Twente organiseren? Buitenplaats Erve Hulsbeek is een unieke buitenlocatie die vergaderen in Twente aantrekkelijk maakt! Wij beschikking over acht vergaderzalen die van alle gemakken zijn voorzien. Tussen uw training, vergadering of conferentie door kunt u een heerlijke wandeling door de natuurlijke omgeving in Twente maken. Wij bieden diverse vergaderarrangementen met alle mogelijkheden van ontbijtsessies tot een middag vergaderen in Twente. Neem gerust contact, dan maken wij een vrijblijvende offerte voor u aan.

Vergaderlocatie

Onze vergaderlocatie in Twente beschikt over acht vergaderzalen waarin u met groepen vanaf 5 personen tot ruim 100 personen een conferentie of vergadering in Twente kunt houden. Informeer gerust naar alle mogelijkheden en bekijk onze vergaderarrangementen.

Vergaderbreaks

Het is ook mogelijk om te vergaderen in Twente in combinatie met een vergaderbreak met recreatief- of teambuildingsprogramma. We werken samen met diverse kunstenaars, theater-, muziek- en activiteitenbureaus. Zo kunnen wij u onder andere de volgende programma's aanbieden naast het vergaderen in Twente: 

Actief team programma bij het outdoor challenge park, creatief programma met muziek, dans, schilderen of beeldhouden of bijvoorbeeld teambuilding met schapendrijven of een ontspannende yoga-mindfullness workshop in onze eigen yogastudio. Onder activiteiten vindt u een overzicht van deze en andere programma's.