Vergaderen Oldenzaal

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie om te vergaderen in Oldenzaal? Of wilt u een conferentie in Oldenzaal organiseren? Buitenplaats Erve Hulsbeek is een unieke buitenlocatie om een conferentie in Oldenzaal te houden! Wij beschikking over acht vergaderzalen die van alle gemakken zijn voorzien. Tussen uw training, vergadering of conferentie door kunt u een heerlijke wandeling door de natuurlijke omgeving maken. Wij bieden diverse vergaderarrangementen met alle mogelijkheden van ontbijtsessies tot een middag vergaderen in Oldenzaal. Neem gerust contact, dan maken wij een vrijblijvende offerte voor vergaderen Oldenzaal.

Vergaderlocatie

Onze vergaderlocatie beschikt over acht vergaderzalen waarin u met groepen vanaf 5 personen tot ruim 100 personen een conferentie of vergadering in Oldenzaal kunt houden. Informeer gerust naar alle mogelijkheden en bekijk onze vergaderarrangementen.

Vergaderbreaks

Het is ook mogelijk om een training of conferentie in combinatie met een vergaderbreak met recreatief- of teambuildingsprogramma te organiseren. We werken samen met diverse kunstenaars, theater-, muziek- en activiteitenbureaus. Zo kunnen wij u onder andere de volgende programma's aanbieden naast het vergaderen Oldenzaal: 

Actief team programma bij het outdoor challenge park, creatief programma met muziek, dans, schilderen of beeldhouden of bijvoorbeeld teambuilding met schapendrijven of een ontspannende yoga-mindfullness workshop in onze eigen yogastudio. Onder activiteiten vindt u een overzicht van deze en andere programma's.