Buiten trouwen

Op onze officiële trouwlocatie in Twente heeft u de mogelijkheid om bij mooi weer buiten te trouwen. De huwelijksceremonie kan bij Erve Hulsbeek plaatsvinden op het terras met een prachtig uitzicht over de tuin. Een unieke trouwlocatie in Twente die buiten trouwen mogelijk maakt! Wij verzorgen jullie grote dag met alle liefde en aandacht en zorgen dat u volledig kunt genieten van alle mooie momenten. Overdag buiten trouwen en 's avonds een knallend avondfeest. Bij Erve Hulsbeek verzorgen wij jullie bruiloft van begin tot eind.

Fotoreportage buiten

Naast buiten trouwen in de prachtige Springertuin is het ook mogelijk om hier jullie fotoreportage te maken. Samen langs de vijver of in de mooie bossen van Het Hulsbeek. Alles om voor u een onvergetelijke dag te verzorgen. Wij kunnen jullie diverse topforografen aanraden die al ervaring hebben op onze buiten trouwlocatie. Zij kennen alle mooie plekjse van onze Springertuin en de omgeving.

Uniek bij Erve Hulsbeek

Buiten trouwen is uniek bij Erve Hulsbeek! Er zijn niet veel plaatsen in Twente met een officiële buiten trouwlocatie. Wij zorgen dat de trouwopstelling in de tuin volledig naar jullie wens is. Informeer gerust naar alle mogelijkheden. Wij helpen graag om mee te denken met jullie trouwwensen en willen jullie graag onze locatie eens laten zien!