Luxe Kamers
Luxe Kamers

Fietsen vanaf hotels in Twente

Buitenplaats Erve Hulsbeek is een prachtig viersterren hotel in Twente. Het hotel is gebouwd in Twentse stijl en bevindt zich midden in de prachtige bossen en natuurrijke omgeving. Het hotel beschikt over meerdere luxe kamers, comfort kamers, familiekamers en een luxe sauna suite. Alle kamers beschikken over een groot bed van 180 x 210 cm, flatscreen tv, gratis WIFI, een zithoek en werkplek. De kamers hebben een half open badkamer met apart toilet. De luxe kamers hebben openslaande deuren naar een overdekt terras. Een ultieme locatie om in Twente tot rust te komen en heerlijk te fietsen!

Fietstochten in omgeving Twente

Bent u op zoek naar een locatie waarbij je eenvoudig vanuit het hotel Twente kunt ontdekken? Buitenplaats Erve Hulsbeek is op loopafstand van recreatielandgoed Het Hulsbeek en is een vertrekpunt voor tal van fietsroutes en wandelroutes. Twente heeft erg veel te bieden op het gebied van cultuur, natuur, kunst en evenementen en veel mooie plaatsen zijn per fiets vanaf het hotel bereikbaar. Twente is dan ook met recht een toeristische trekpleister en terecht een mooie plek voor een fietsvakantie. Dicht bij Oldenzaal vindt u bijvoorbeeld Deurningen en de Tankenberg waar u mooi kunt fietsen en iets verder in de omgeving van Ootmarsum kunt u een openluchtmuseum, landgoederen, musea, galerieën, kunstenaars en zelfs een sterrenwacht bekijken. Bij een ontspannen verblijf in Twente hoor natuurlijk een relaxte overnachting. De medewerkers van ons hotel staan voor u klaar om meer te vertellen over het prachtige Twente!

Reserveer direct

Reserveer direct en profiteer altijd van de laagste prijs. Via onze website kunt u ons hotel in Twente rechtstreeks boeken en bent u verzekerd van de laagste prijs! U ontvangt direct na uw reservering een bevestiging per mail. Ook is het mogelijk om direct een tafeltje in ons restaurant te reserveren. Ga hiervoor naar onze restaurant pagina.

Kom langs en ontdek Twente!

Reserveer een kamer