Kindvriendelijk Hotel

Gepubliceerd op 29-05-2017

Op zoek naar een kindvriendelijk hotel? Erve Hulsbeek in Twente is een buitengewone beleving voor het hele gezin.


Een buitengewone beleving voor het hele gezin!

Bij Buitenplaats Erve Hulsbeek kunt u heerlijk overnachten met de hele familie. In ons hotel hebben wij verschillende type kamers waarbij de kinderen hun eigen slaapkamer hebben. De luxe familiekamers bevinden zich op de begane grond van ons hotel, met openslaande deuren naar uw eigen terras. De comfortkamer bevinden zich op de eerste verdieping en de suite beschikt ook over een extra kinderkamer, sauna en bubbelbad. Alle kamers beschikken over een groot bed van 180 x 210 cm, twee eenpersoonsbedden in een aparte kamer, flatscreen tv, gratis WIFI, een zithoek en werkplek. De kamers hebben een half open badkamer met apart toilet.

In ons restaurant of op ons terras is het mogelijk om elke avond een heerlijk hapje te eten. Wij hebben een uitgebreide kaart met onder andere kindermenu’s.

Activiteiten met kinderen

Na een heerlijke nachtrust en een uitgebreid ontbijt is het tijd om wat te ondernemen! Ons kindvriendelijke hotel is gelegen op loopafstand van recreatiepark Het Hulsbeek. Voor kinderen zijn er op het park veel spel en ontspanningsmogelijkheden: Er is een grote zwemvijver, een visvijver, er zijn strandjes met speeltoestellen, er is een mini voetbalveld met voetbalgoals, een beach vollybalveld, verder kun je beach voetbal, -basketbal en -korfbal spelen. Ook is er een mountainbike route van 8,5 km en een skeeler-, wielrenbaan 

In het speelbos kunnen kleine en grote kinderen hun hart ophalen: Het parcours in het speelbos, bestaat uit allerlei spannende klimtoestellen, duoschommels, een veertig meter lange kabelbaan en slingertouwen. Ook is er een waterspeeltuin met een kinderbadje. Verder is er de grootste skatebordbaan van Nederland!

Hou je van stoer en spannend? En ben je op zoek naar een uitdaging? Ga dan mee op avontuur in de bossen van Avatarz, gelegen op het Hulsbeek, het grootste klimbos van Nederland. Wil je karten? Dan kan dat ook!

Voor de kinderen met lef is er een quad adventure park, op een mooi ingericht zandparcours. Enerzijds voor kinderen van 6 tot 12 jaar met 50cc echte quads en anderzijds een zandparcours voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen met de snelle 90cc quads. 

Alle informatie voor activiteiten in de omgeving.

Omgeving Twente

Voor kinderen tot en met 12 jaar bevindt zich In Hengelo bevindt zich het familiepretpark “De Waarbeek”. Dit pretpark heeft maar liefst 44 attracties die gericht zijn op kinderen tussen 2 en 12 jaar. Het park is elke dinsdag tm zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. De ticketprijs is € 12,50 aan de kassa en € 9,95 online. 

Natura Docet Wonderryck Twente in Denekamp is hét museum voor de hele familie. Ga op avontuur en sta oog in oog met de bijzondere dieren en verwonder je over al het moois dat de natuur te bieden heeft. Een leuk interactief programma.