Nieuwbouw Receptie

Gepubliceerd op 08-07-2015

Deze zomer is er een receptie met back-office gebouwd waar onze gasten meer ruimte hebben om in te checken en informatie over de omgeving is te vinden. De huidige receptie wordt verbouwd en wordt bij de Pronkkamer aangetrokken.


De kapschuur die 2 jaar geleden is gebouwd is deze zomer uitgebreid met een ruime receptie met backoffice. In deze nieuwe receptie kunnen onze gasten beter te woord worden gestaan. In de ontvangst ruimte is een groot led scherm waar foto's uit de omgeving worden vertoond. De backoffice zijn werkplekken voor de bedrijfsleiding en administratie. 

De huidige receptie gaat weg en op deze plaats komt een ruimte waar voor de gasten het ontbijtbuffet kan worden geplaats. Deze ruimte wordt bij de Pronkkamer betrokken. Deze kamer wordt in het najaar opnieuw als dinerkamer ingericht.