Lounge
Lounge

Zaal huren

Erve Hulsbeek in Oldenzaal beschikt over diverse zalen die u kunt huren in combinatie met een van onze vele arrangementen. Denk bijvoorbeeld aan een arrangement voor feesten, trouwen, vergaderen en conferenties. Ook als u verblijft in ons hotel is het mogelijk om een nevenruimte te huren. Hieronder ziet u een overzicht van alle beschikbare ruimtes. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

Erve Zaal

De Erve zaal is geschikt voor groepen tot 180 personen. Deze zaal kan tevens worden opgesplitst waardoor er twee intiemere ruimtes ontstaan. Hierdoor is de zaal prima geschikt voor diverse feesten en diners, maar ook voor grotere vergaderingen kan men hier terecht. Daarnaast wordt de Serre gebruikt als trouwzaal.

Heeft u een grotere groep, dan kunnen wij aan de achterzijde van de Erve Zaal een tent aanbouwen in modules van 10 x 5 meter, met een maximum van 10 x 20 meter.

Potstal

In de Oude Potstal is een mooie zaal met een capaciteit voor een diner of buffet tot 50 gasten en een bruisend feest tot 75 gasten. De gezellige bar met lounge banken heeft openslaande deuren naar een verwarmd overdekt terrasje. U kunt deze ruimte ook gebruiken als u meerdere dagen in het hotel verblijft. Het is dan ook mogelijk de bar zelf te bedienen. 

Pronkkamer

In 2016 gerestyled tot een sfeervolle eetkamer met openhaard en een extra ruimte voor een (ontbijt) buffet of een gezelling borrel. De Pronkkamer tevens gebruikt als trouwzaal, voor een besloten diner of als vergaderkamer. 

Lounge

De Lounge is een nieuwe eigentijdse ruimte van 40 m2 met bar, geluidsinstallatie, grote flatscreen tv, kitchenette en openslaande deuren naar een terras. Een mooie ruimte voor een besloten feest. De openslaande deuren van de Lounge brengen u op een terrasje waar bij mooi weer een barbecue of een drankje kan worden verzorgd.