Trouwen

Op onze trouwlocatie in Twente verzorgen wij deze bijzondere dag voor jullie. Erve Hulsbeek is een trouwloactie in Oldenzaal die jullie volledige trouwdag kan verzorgen. Van huwelijkceremonie op het terras bij de vijver tot overnachten in de prachtige bruidssuite en van luxe diner tot knallend avondfeest met DJ of live band. Wij bieden alle mogelijkheden zodat jullie alleen maar hoeven te genieten. Wij adviseren je graag over het samenstellen van deze bijzondere dag.


Ben je nieuwsgierig? Kom dan vrijblijvend langs voor een rondleiding en informatief gesprek.

Onze mogelijkheden

IMG_3076

Trouwlocatie

We zijn een officiële trouwlocatie in Twente waar je elkaar het Ja-woord kunt geven in de Serre met uitzicht over de tuin of bij mooi weer, buiten op het zonne terras bij de Springervijver.

IMG_7702

Dagbruiloft

Kies je een bruidstaart of High Tea? De Springertuin met vijver, een prachtig decor voor jullie fotoshoot. Geniet daarna van een uitgeserveerd diner, een luxe buffet, een walking diner of een informele barbecue.

IMG_7717

Avondbruiloft

Na een opfrismomentje kan het avondfeest beginnen. Wij bieden diverse sfeervolle ruimtes voor verschillende groepsgroottes en geschikt voor iedere denkbare avondbruiloft. Een band of DJ maakt je avondfeest compleet. 

Hotel Oldenzaal Erve Hulsbeek - Comfort kamer_10

Overnachten

Romantisch overnachten in onze prachtige Luxe Suite met sauna en bubbbelbad. Jullie feest nog een dag verlengen? Reserveer dan voor jullie gasten ons hotel en sluit af met een heerlijk ontbijtbuffet.