Nieuwbouw Hotel

Gepubliceerd op 28-06-2012

In augustus 2012 wordt ons nieuwe 4 sterren hotel geopend. Het hotel is gebouwd in de vorm van een eigentijdse Twentse kapschuur met de typisch Twentse dakconstructie en met gebruik van regionale elementen. Eikengebinten aan de buitenzijde van het gebouw en dakkapellen in de vorm van hoge inrijpoorten symboliseren karakteristieke elementen van de Twentse boerenerven.


De top van het nieuwe 4 sterren hotel is op 1 mei j.l. bereikt. De foto's hiervan zijn te zien op onze facebook pagina Facebook.com/ErveHulsbeek

In augustus 2012 wordt ons nieuwe 4 sterren hotel geopend. Het hotel is gebouwd in de vorm van een eigentijdse Twentse kapschuur met de typisch Twentse dakconstructie en met gebruik van regionale elementen. Eikengebinten aan de buitenzijde van het gebouw en dakkapellen in de vorm van hoge inrijpoorten symboliseren karakteristieke elementen van de Twentse boerenerven.

Op de begane grond van het hotel zijn:

Op de eerste verdieping zijn:

Alle kamers hebben een groot bed van 180 x 210 cm, flatscreen tv, draadloos internet, een zithoek en werkplek. De kamers hebben allemaal een half open badkamer waardoor de ruimtebeleving optimaal is.