Yoga in Oldenzaal

Tot maximaal 12 personen is het mogelijk om een introductieles Easy Flow Yoga te volgen. De les wordt geheel verzorgd door Sonja Heuvelmans. Yogamatten zijn aanwezig. Aangeraden wordt om makkelijk zittende kleding te dragen en iets warms om aan te trekken voor tijdens de ontspanningsoefening. 

De workshop duurt anderhalf uur en is inclusief thee en gebruik van de yogaruimte. De kosten van deze yoga workshop bedragen € 95,00 + € 9,50 p.p.

Easy Flow Yoga

Easy Flow yoga is een actieve vorm van yoga waarbij de verschillende yogahoudingen vloeiend in elkaar overlopen. De adem staat centraal. Easy Flow yoga maakt dat je een sterk, soepel lichaam krijgt en bevordert de concentratie. Daarnaast verhoogt het je weerstand en vitaliteit en krijg je meer energie. Ontspanning en balans in een zachte flow. Yoga is dansen met je adem.

Yoga Femina

Sonja Heuvelmans biedt met Yoga Femina diverse cursussen voor yoga in Oldenzaal op Het Hulsbeek. Wil je graag liever alleen of met een vriendin een meerweekse cursus yoga in Oldenzaal volgen? Kijk gerust op de website van Yoga Femina voor meer informatie.