Paardencoachsessie "De Rondedans"

Doel: onderlinge communicatie, leiderschap, motivatie, samenwerking, creativiteit.

Duur: 2 uur.

Plaats: Manege Twentsruiterscentrum, op loopafstand van Erve Hulsbeek.Bij deze opdracht wordt gebruikt gemaakt van 2 paarden waarvan er 1 de opdracht kan beïnvloeden.

In de ruimte komt een cirkel en deze wordt verdeeld middels balken en touw in zogenaamde taartpunten, dus 8 of 4 stuks afhankelijk hoe groot de ruimte is (evt. wordt de groep gesplitst en mag de ene helft vanaf de zijlijn observeren en commentaar geven en daarna vindt wisseling plaats. Nabespreking volgt na einde opdracht. De bedoeling is dat het team het paard rond laat lopen, om de cirkel heen. Alle leden staan in de cirkel en hebben daarin ieder hun eigen taartpunt waar ze niet uit mogen komen maar wel vrij in mogen bewegen. Het paard mag niet door de cirkel heen. De leden mogen met elkaar overleggen. Er mag geen geweld gebruikt worden tegen het paard (en), het paard mag niet aangeraakt worden, direct of indirect (met zand gooien bijvoorbeeld). De leden bepalen vooraf hoe vaak ze het paard willen laten rondgaan en in welke richting.

Paarden zijn kuddedieren en staan van nature in verbinding met elkaar. Paarden oordelen niet, ze spiegelen wel je gevoel en gedrag en zoeken verbinding met je. Echte verbinding komt tot stand vanuit je ware zelf. Paarden zien je zoals je bent en geven je dat terug in pure vorm, volledig authentiek. Je krijgt feedback in volstrekte eerlijkheid en dat maakt het zo mooi, confronterend en krachtig. Een workshop met diepgang, plezier en verdieping.

Dit is een geweldige teamactiviteit waarin er van alles kan gebeuren en ontstaan.

Kosten

De kosten van deze workshop paardenfluisteren bedragen € 550,00 exclusief 21% verrekenbare btw, inclusief gebruik van de manege en twee paarden bij tot 8 deelnemers.

Grotere groepen, prijs op aanvraag.

www.sandracoachenmetpaarden.nl.