Theaterobers

Zingende obers, verrassende obers, foute obers, thuisobers, showobers, typetjes, acteurs en danseressen. Verrassend, zingend, swingend maar vooral onvergetelijk: dat zijn de Theaterobers!! Geef uw bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum, opening of lustrum eens een totaal andere invulling. U en uw gasten zullen versteld staan van het veelzijdige aanbod van theaterobers! Theater in totaalproducten, themafeesten, dinershows, theaterbuffetten, maar bovenal bieden wij als geen ander unieke theater op maat shows.

Zingende obers

U wordt hartelijk en heel persoonlijk ontvangen door onze obers. Uw eerste bestelling wordt keurig opgenomen en gebracht. De obers maken een vriendelijk praatje en dan... De obers begeven zich naar de bar en zullen u swingend verwelkomen met klinkende zangstemmen. U zult genieten van een groot repertoire aan musical, pop en jazz nummers die de obers tijdens het diner of buffet ten gehore brengen. A-capella, duetten, solo’s en zelfs af en toe een meezinger. Dineren bij kaarslicht en zingende sterren. Wat wilt u nog meer? Onze obers maken uw avond niet alleen swingend, maar ook interactief.  

Verrassende obers

Deze obers verrassen u de gehele avond met onverwachte en hilarische situaties. Bij binnenkomst is alles anders dan anders. U treft een gezelschap obers aan vrolijk etend aan een tafeltje. U had hier een feestje geboekt? Daar weten zij helemaal niets van! Dek zelf uw tafel maar even. Met een beetje geluk valt er nog iets te regelen met de keuken. Nadat alle gasten hun drankje hebben bemachtigd valt u van de ene in de andere verbazing. Tijdens de avond zullen de obers u op een verrassende manier vermaken. U wordt er actief bij betrokken door spel aan de tafels of door optredens met muziek, zang en dans.