Smokkeltocht

U wordt op pad gestuurd door de grootste smokkelaar uit de geschiedenis en u krijgt handelswaar mee voor onderweg. Uw opdracht tijdens de smokkeltocht is simpel: Ruil onderweg zoveel mogelijk van uw goederen om tegen andere, veel kostbaardere, spullen en smokkel die naar het eindpunt. Eenmaal op pad komt u verschillende types tegen. Een aantal daarvan zijn smokkelaars net als u. Maar het is ook heel goed mogelijk dat u tegen de douane aanloopt en dat u uw goederen zult moeten afstaan. Het leven is echter niet zo eenvoudig als u denkt. Een douane beambte ziet er niet altijd uit als een ambtenaar. Ze maken gebruik van vermommingen en mogelijk andere hulpmiddelen. Vooraf krijgt u een aantal aanwijzingen mee hoe de goeden van de kwaden te kunnen onderscheiden. Of de tips echter altijd even helder zijn is de vraag...

Klik hier voor meer tochten en themafeesten

Toelichting:
Onze smokkeltocht is een modernere variant op de aloude smokkeltochten waarbij u moest proberen de douane te ontlopen. Nu is het niet alleen maar wegduiken als je iemand ontmoet maar ook goed luisteren naar de aanwijzingen zodat je leert de goeden van de kwaden te onderscheiden, handelen met dieven en smokkelaars en zo rijk mogelijk het eindpunt te halen. Aan het eind van de tocht komen alle deelnemers nog eenmaal bij u binnen en wordt de winnende groep bekend gemaakt.

Arrangement

Avondarrangement "De Smokkeltocht"

  • 19:30 uur - Ontvangst met een cocktail
  • 20:00 uur - Borrelen
  • 20:00 uur - Keuze uit Classic barbecue of Classic warm buffet
  • 20:30 uur - Uitleg over de Smokkeltocht
  • 21:00 uur - Vertrek van de groepen
  • 22:45 uur - Bekendmaking van het beste groep
  • 23:15 uur - Bittergarnituur (3x)
  • 24:00 uur - Einde

Kosten

De kosten voor dit arrangement exclusief de overige consumpties zijn v.a. € 45,00 afhankelijk van de groepsgrootte. 

Een drankarrangement voor deze avond kost € 22,00 p.p. voor het binnenlands assortiment.

Ook is het mogelijk de Smokkeltocht i.c.m. een ander arrangement te boeken. De kosten voor de moordtocht bedragen € 695,00 voor groepen tot 40 personen. Boven de 40 personen betaalt u € 7,50 per extra persoon.