Reserveer een kamer

WELKOM BIJ ERVE HULSBEEK 

 

Wij zijn dagelijks geopend voor 'To Go' 

Ons restaurant is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Bij ons kun je terecht voor een heerlijke kop koffie, thee, cappuccino, warme chocolademelk (met slagroom). Ook serveren wij dagelijks wat lekkers bij de koffie. Voor een lunch en/of een snack kunt u ook bij ons terecht.  

Puzzeltocht voor kinderen

Puzzeltocht met de Hulsbeek Pinguïn Doe je mee? Volg de route van de Pinguïn, doe onderweg parcoursoefeningen [als je durft!] Klim als een aap door de speeltuintjes en rust tussendoor natuurlijk ook eventjes lekker uit.

Ga je mee speuren naar antwoorden op de vragen? De Hulsbeek Pinguïn wijst jou de weg over het Hulsbeek. Volg zijn aanwijzingen, je kunt aan de pijlen zien welke kant je op moet, en soms vertelt hij dat ook. Of je ziet de pinguïn op het juiste pad staan.

Onderweg kom je veel parcoursoefeningen tegen die je kunt trotseren. Dit is natuurlijk niet verplicht. De gehele route is ook te volgen met beide benen op vaste grond. Ook kom je diverse speeltuinen tegen waar jij en je begeleiders kunnen spelen of tot rust kunnen komen.

Veel succes en plezier! * Het is gewenst te reserveren, dit kan telefonisch via: 0541-513311